Documentatie

4. De interpretatie van de rapporten > 4.2. Veelgestelde vragen over de rapporten > Hoe betrouwbaar zijn de geregistreerde gegevens?

Hoe betrouwbaar zijn de geregistreerde gegevens?

Wij hechten het grootste belang aan de betrouwbaarheid van de door ons geregistreerde gegevens.

Hoe doen wij dit?

Allereerst maken wij gebruik van de meest geavanceerde meetmethode. Met behulp van cookies registreren wij uw bezoekgegevens. Via deze methode kan Mtrack individuele bezoekers herkennen, ook als zij deel uitmaken van een bedrijfsnetwerk.

Ten tweede filtert Mtrack al het niet-menselijke bezoek uit (zoals het bezoek van spiders en robots van zoekmachines en hackers).

Ten derde zorgen we ervoor dat ons systeem altijd (24/7) beschikbaar is om het bezoek aan uw site te registreren. We investeren veel in servercapaciteit en veiligheid. Het eventuele uitvallen van onderdelen van ons systeem heeft geen invloed op de beschikbaarheid.

Ten vierde zijn we helder in de definities die ten grondslag liggen aan de registratie. Zo wordt een pageview pas door Mtrack geregistreerd als een pagina helemaal geladen is. Zo wordt een bezoek door Mtrack automatisch als beƫindigd beschouwd, zodra een bezoeker - na het opvragen van de laatste pagina - meer dan twintig minuten inactief is op uw website.

Ten vijfde helpen we u - waar nodig - bij de interpretatie van uw gegevens. Bij elk rapport vindt u (onder Uitleg) een verhelderende toelichting.