Documentatie

Kan ik tellers verwijderen?

Natuurlijk kunt u een teller van een pagina verwijderen. Nieuwe bezoeken aan deze pagina legt Mtrack dan niet meer vast.

Voor het verwijderen van tellers logt u eerst in op onze website (om uw statistieken te bekijken); vervolgens klikt u op Instellingen en voorts Tellers en Aangemaakte tellers. Op deze plaats kunt u tellers verwijderen (en ook de namen van tellers wijzigen).

De bezoekhistorie van een teller blijft na verwijdering echter intact. Met de teller zijn in het verleden immers al metingen gedaan. Standaard worden de bezoekgegevens van verwijderde tellers in de diverse paginarapporten (zoals Bezoekgegevens per pagina en Vertrekpagina's) niet vertoond. In deze rapporten kunt u aanvinken wanneer u de bezoekgegevens van verwijderde tellers wél wilt zien.

Overigens is er geen enkel bezwaar tegen heel veel verouderde tellers. Alleen door te resetten kunt u alle verouderde tellers echt verwijderen. U begint dan weer met een schone lei. Groot nadeel van een reset is, dat u alle tot nu toe geregistreerde statistieken verliest.