Documentatie

2. De specifieke mogelijkheden van Mtrack > 2.20. Mtrack versus zijn concurrenten > Wat biedt Mtrack meer dan andere professionele leveranciers?

Wat biedt Mtrack meer dan andere professionele leveranciers?

Mtrack heeft de volgende 'unique selling points':

1. Mtrack is zeer betrouwbaar
Mtrack meet op de meest geavanceerde wijze: met cookies in plaats van
IP-adressen. Op deze wijze kunnen bezoekers achter een bedrijfsnetwerk
individueel worden herkend.

2. Mtrack-rapporten zijn in real-time opvraagbaar
Alle Mtrack-rapporten zijn online en in real-time opvraagbaar, in vaste en zelf te kiezen periodes. Alle rapporten verschijnen razendsnel op het scherm; Mtrack-rapporten zijn tot op de laatste seconde nauwkeurig. Hierdoor kunt u de actuele bezoekers van uw website ‘live’ volgen in hun klikgedrag.

3. Mtrack is compleet
Mtrack omvat alle relevante bezoekgegevens. Alle Mtrack-rapporten zijn eenvoudig te interpreteren en voorzien van een toelichting. In de toelichting wordt ingegaan op bijzonderheden van het betreffende rapport. Ter verduidelijking worden soms voorbeelden gegeven.

4. Mtrack heeft een uiterst prettige navigatiestructuur
De rapporten van Mtrack zijn helder van opzet en logisch ten opzichte van elkaar gerangschikt. Binnen rapporten kunt u eenvoudig details of trendanalyses opvragen.

5. Mtrack bewaart alle details van elk bezoek
Mtrack is het enige statistiekenprogramma dat van elk bezoek alle details bewaart. Deze gegevens kunt u altijd raadplegen. Als u vandaag de details van uw bezoeken van één jaar geleden nog eens rustig wilt bekijken, dan kan dat.

6. Bij Mtrack kunt u uw bezoekers labelen
Als u weet wie achter een bezoek aan uw website zit, kunt u bij Mtrack uw bezoekers van een label voorzien. Deze bezoeker wordt bij elk volgend bezoek herkend. Van elke gelabelde bezoeker kunt u eenvoudig de complete bezoekhistorie opvragen.

7. Mtrack maakt als enige 'datamining' mogelijk
Op basis van zelf te bepalen selectiecriteria kunt u de detailgegevens van bezoeken opvragen ('datamining'). Zo kunt u afzonderlijk de details van alle bezoeken bekijken waarbij bijvoorbeeld een bepaalde zoekterm is gebruikt, een bepaalde pagina is bekeken of waarbij bezoekers afkomstig zijn uit een bepaalde regio. Met datamining krijgt u een scherp beeld van de verschillende doelgroepen die uw website bezoeken

8. Unieke koppeling met nieuwsbriefprogramma Laposta
Mtrack en het nieuwsbriefprogramma Laposta zijn geïntegreerd. Bij gebruik van zowel Mtrack als Laposta kunt u in Mtrack in een apart rapport alle bezoekgegevens per nieuwsbriefrelatie - met naam en toenaam - bekijken. In Laposta kunt u van elke nieuwsbriefrelatie de complete bezoekhistorie aan uw website bekijken.

9. Mtrack is in correct Nederlands opgesteld
Mtrack is een Nederlands bedrijf; het statistiekenprogramma is Nederlandstalig van opzet (en niet krom vertaald uit het Amerikaans).

10. Mtrack heeft een goede service
Mtrack denkt mee. Vragen per telefoon of mail worden altijd snel, zorgvuldig en persoonlijk beantwoord.

11. Mtrack kent een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Een indicatie hiervoor is ons standaardtarief. Dit bedraagt 140 euro per jaar. Voor dit bedrag mag u een onbeperkt aantal tellers plaatsen; dit tarief geldt tot 150 duizend pageviews per maand.